• produkt opp 1

Prosess for PVC-rørtilpasningsformdesign (4)

Prosess for PVC-rørtilpasningsformdesign (4)

Trinn ti: Korrekturlesing av designtegninger

EtterPVC-rørtilpasningsformtegningsdesign er fullført, vil formdesigneren sende inn designtegningen og tilhørende originalmateriale til veileder for korrekturlesing.Korrekturleseren bør systematisk korrekturlese den overordnede strukturen, arbeidsprinsippet og operasjonelle gjennomførbarheten til formen i henhold til det relevante designgrunnlaget gitt av kunden og kundens krav.

Trinn elleve: motsignaturen til designtegningene

EtterPVC-rørtilpasningsformtegning er ferdigstilt, skal den umiddelbart forelegges kunden for godkjenning.Først etter at kunden samtykker, kan formen forberedes og settes i produksjon.Når kunden har en stor mening som må gjøre store endringer, må den redesignes og deretter overleveres kunden for godkjenning til kunden er fornøyd.

Trinn tolv: Eksossystemet spiller en viktig rolle i kvaliteten påPVC-rørtilpasningsform.

Eksosmetodene er som følger: 1. Bruk eksosåpningen.Eksossporet er vanligvis plassert i den siste delen av hulrommet som skal fylles.Dybden på eksossporet varierer med ulike rør, og bestemmes i utgangspunktet av den maksimale klaringen som er tillatt når plasten ikke produserer blink.2. Bruk den matchende klaringen til kjerner, innsatser, skyvestenger osv. eller spesielle eksosplugger for eksos.3. Noen ganger for å forhindre vakuumdeformasjon forårsaket av utstøting avPVC rørdeler, er det nødvendig å designe en ventilinnsats


Innleggstid: 20. august 2021